Butik Pasta Tasarımı

10-09-2020 12:50
Butik Pasta Tasarımı

BUTİK TASARIM PASTALAR

 

Şekerhamurlu butik pastalarımız,özel tasarımlar olup size özel üretiyoruz…

İşte butik pasta konseptlerimiz:Düğün-nişan pastaları,doğum günü pastaları,anneler-sevgililer vb.özel gün kutlama pastaları,uniquetasarımlar,çocuklara yönelik çizgifilm karakterli pastalar ve daha fazlası…

Hayallerinizi şeker hamurlu pastalar üzerinde gerçekleştirip sevdiklerinizle paylaşacağınız özel günlerinize ve yaşadığınız duygulara hem görselliği hem Kuğu lezzetiyle eşlik edecek eşsiz tasarım ürünleri deneyimlemelisiniz .

Üstelik pasta içeriğiyle ilgili de ister meyve çeşitleri ister çikolatalı seçeneklerimizi tercihlerinize sunuyoruz.

Geleneksel çizgiden modern çizgiye her tarzdan her damak zevkine uygun tasarım pasta konusunda uzmanlaşmış Kuğu butik pasta ekibimiz çalışmalarını büyük bir titizlik ve özenle sürdürmektedir.

Ekibimiz,çalışmalarında kendi stilleriyle:el emeği ,yaratıcılıklarını katarak,süsleme-modelleme tekniklerini kullanıp görsel dizayn,renk uyumu,tema,boyutlar,pasta dekorasyonunu özelleştirerek pastanın estetik görselliğini oluşturmaktadır.

Bu dinamik pasta tasarımı ve imalatı sürecinde :hayallariniz veya hikayeleriniz ,konusunda uzman ekibimiz ,vazgeçilmez lezzetle içerik pastamız güçlü bir sinerji yaratmakta:işte tercih edilme sebebimiz…Size profesyonel destek vermek için her zaman yanınızdayız…

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.